Living Foods

Living Foods

De wereldbevolking groeit, voedsel en water worden steeds schaarser en kostbaarder, kwaliteit wordt steeds belangrijker. Dit betekent dat de landbouw & de voeding industrie moet verduurzamen, vernieuwen en innoveren.

Living Foods helpt daar graag bij.

Een van de grootse maatschappelijke uitdagingen is om de groeiende wereldbevolking te blijven voorzien van veilig en gezond voedsel en water.

 

"Als ondernemer heb ik over de hele wereld gezien dat veel voedsel gerelateerde problemen een mondiaal karakter hebben en vragen om een integrale aanpak, innovatie in de landbouw en de voedingsindustrie zijn een voorwaarde om deze mondiale uitdaging samen aan te gaan, samenwerking tussen sectoren scheppen hierin een nieuw perspectief en daar zet ik mij voor 100% voor in” Timo ter Voort.

Leeuwarden Culture Hoofdstad van Europa

Restaurant “Wannee” Leeuwarden

Pootgoed Optimalisatie Project

Verduurzamen visverwerkende industrie Roemenië

Mini Knollen productie – Colombia.

Marktverkenning – Desk- en Field research

Mini knollen productie – R & D project – Finland.

Project Saffraan op hydroteelt in de kas.

BioSubstraat – Productontwikkeling

Mini knollen productie – Noorwegen.

Keten project Zilte Land- en Tuinbouw- product ontwikkeling

Mini Knollen productie – Brazilië.

Mini knollen productie  projecten – Nederland.

Zalige Zee – Product & concept ontwikkeling.

Valorisatie projecten “van Waste naar Value”.

Eco Zorg Farm, duurzame innovatie in de zorg.

Demo Project Urban farming 058 – Demo/Pilot project

Zilte Aquacultuur – R & D project

Kassenbouw – Project management